PRISER & BETINGELSER FOR BOOKING

Prisliste

Aftenmakeup

900,-

Alt fra et naturligt makeup look til et festligt look inkl. vipper. Makeupen tilpasses din stil, alder og hudtype. Behandlingstid: 1 time 

Brudemakeup

1500,-

En elegant brudemakeup inkl. vipper, som vil holde hele dagen. Din bryllupsdag er blandt de vigtigste begivenheder i livet og derfor bør intet overlades til tilfældigheder. Der tages udgangspunkt i dig og dine ønsker. Behandlingstid: 1,5 time. 


Mulighed for tilkøb af:

Prøvemakeup           900,-

Udkørsel           fra 1500,-

Brudemakeup deluxe

2000,-

En elegant brudemakeup inkl. vipper som holder op til en hel uge. Din bryllupsdag er blandt de vigtigste begivenheder i livet og derfor skal der ikke spares på forkælelsen. Vi forbereder huden med lækre produkter, såsom øjenmaske og lipscrub. Derudover får du et læbeprodukt med til vedligeholdelse af din makeup.  Behandlingstid: 1 time 45 minutter. 


Mulighed for tilkøb af:

Prøvemakeup           900,-

Udkørsel           fra 1500,-

Personligt makeup kursus

2500,-

Dette kursus er til dig, som mangler inspiration eller ønsker at blive bedre til at lægge din egen makeup. Kurset bliver skræddersyet ud fra dine specifikke ønsker og behov og du vil kunne gå her fra med en masse gode tips og tricks til at kunne lægge den perfekte makeup. Kan også købes som gavekort, hvis du vil forkæle en du holder af. Varighed: 2 timer inkl. goodiebag 

Makeup artist 1-til-1 kursus

5000,-

Dette kursus henvender sig til dig, som er makeup artist eller har en stor interesse for makeup og ønsker at udvikle dine evner mere. Kurset kan tage udgangspunkt i helt grundlæggende fra basen til contour, highlight, formning af bryn, valg af foundation, bestemte looks m.m. Jeg demonstrerer de forskellige teknikker på en model, hvorefter du ligegledes får muligheden for at afprøve teknikkerne på modellen. Der er rig mulighed for at få skræddersyet kurset specifikt til dine behov og ønsker. 

Varighed: 5 timer, inkl. goodiebag og forplejning

BOOKING- & AFBUDSPOLITIK

DEPOSITUM

Ved booking af tid bedes du venligst oplyse følgende informationer: dato for booking, anledning, antal personer, ønsket tidspunkt og evt. om der ønskes udkørsel. Din booking kan først bekræftes når du har indbetalt et depositum og dette er bekræftet modtaget. 

AFBUD

Ved afbud senere end 60 dage inden bookingen, bliver man opkrævet 50% af beløbet. Ved aflysning med mindre end 48 timers varsel opkræves man det fulde beløb for sin booking. 

FORSINKELSE

Ved forsinkelse på over 15 minutter, forbeholder jeg mig retten til at aflyse din tid eller rykke dig om bagerst i køen. 

Feedback

“Jeg må bare for sagt tusinde tak for at sætte mit hår og ligge mit makeup til mit bryllup!

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på dagen eller et bedre resultat, det sad bare knivskarpt hele dagen (og det gør det stadig nu, dagen efter) Tak, tak, tak for at få mig til at føle mig som den smukkeste brud!”


Ditte A. 

“Sometimes you have a great hair and make-up day. Sometimes you don't. Sometimes you just don't wanna run the risk. Yesterday was one of those "Im taking no chances" kind of days. We were headlining the Copenhagen Pride and that's no small matter IMO. So I booked the ridiculously talented @beautybylanah.”


Lina R. 

“Tusinde tak for et fantastisk master kursus igår. Hold nu op hvor er du fantastisk og ikke mindst skide dygtig. Jeg lærte en hel masse, selvom jeg har været makeup artist i 10 år. Man bliver aldrig for gammel til at lære, og det har du bevist. Du er meget professionel og en humør bombe. Tak for nogle dejlige timer. Det er ikke sidste gang jeg deltager i dine workshops.”


Louise B.